آخرین اخبار
۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
این فیلم کوتاه به جشنواره ژاپنی راه یافت 
بازدید:۵۰
فیلم کوتاه «دختر قاصدک‌ها» به جشنواره بین‌المللی Short Shorts ژاپن راه یافت.
کد خبر : ۱۶۲۳۳۵

به گزارش صد آنلاین، فیلم کوتاه «دختر قاصدک‌ها» به نویسندگی و کارگردانی آزاده مسیح‌زاده و تهیه‌کنندگی راضیه غلامی به بیست و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی Short Shorts Film Festival & Asia در ژاپن راه پیدا کرد. 
این جشنواره از مهم‌ترین جشنواره‌های فیلم کوتاه در آسیا و یکی از جشنواره‌های مورد تأیید آکادمی اسکار است.

 

دختر قاصدک‌ها، روایتگر بخشی از زندگی دختری‌ست که با وجود موانع وارد دنیای فوتبال می‌شود و با ایستادگی‌اش در زمین، تعادل را بر هم می‌زند. 
این فیلم با نگاهی استعاری به تقابل حقیقت و دروغ، صداقت نسل جوان و ایستادگی آنها را به تصویر می‌کشد.

«دختر قاصدک‌ها» پیشتر در یازدهمین دوره جشنواره Smile International Film Festival  که یکی از بزرگترین فستیوال‌های کودک هند است، موفق به گرفتن جایزه بهترین فیلم از نگاه داوران جوان این جشنواره شد.

تارا سروش، بنیام افرنگه و عبدالله بهادری بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند./ خبر انلاین

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها